Snedker -Tømrerfirmaet FCL udfører alle typer bygnings-opgaver i såvel total-, hoved- og fagentrepriser

TLF. 43 69 33 10

Ring til os

Alt udføres i

tømrer- snedker- og totalentreprise

Hallenslevvej 5A | 4270 Høng

Adresse

Udskiftning af vinduer i huse og lejligheder​

Hos Snedker Tømrerfirmaet FCL i Roskilde nær Køge på Vestsjælland tilbyder vi udskiftning af vinduer i enhver type hjem. Det kan være lige fra det klassiske hjem til det moderne hjem.

Mange vælger at kombinere udskiftning af vinduer med udskiftning af døre, men vi kommer også gerne ud for at udskifte en enkelt dør.

Vedligeholdelse eller total udskiftning af vinduer


Vi kan efterkomme de fleste ønsker til vinduernes og dørenes stil og design. Vi lægger i det hele taget stor vægt på, at vores håndværk skal passe godt til husets eller lejlighedens arkitektur ved udskiftning af vinduer.

Vinduerne skal indgå i en helhed, når man ser huset udefra, og vinduerne skal samtidig være flotte og funktionelle.

Vi kan også give dine gamle trævinduer en kærlig hånd, hvis de trænger til det. Det gælder maling, reparation af beslag og nye tætningslister.

Vi kan også udskifte ruderne. Vi står altid klar med gode råd til vedligeholdelse af vinduerne, så huset eller lejligheden kan stå imod vinterens regn og rusk.

Før eller siden vælger de fleste at få en total udskiftning af vinduer og gerne kombineret med en udskiftning af døre. Det kan for eksempel være hoveddør, bryggersdør og havedør.

Det er særligt populært at vælge vindueselementer med vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt og træ indvendigt. Naturligvis med en moderne lavenergirude, som holder kulden ude og varmen inde.

Hør mere om nye døre og vindueselementer


Du kan kontakte os på telefon 43 69 33 10 eller e-mail fcl@fclentreprise.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre eller på renovering.

Få hjælp til din opgave